Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu tür yangın merdiveninin esas özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven muntazam bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya güzel duyu merakların bir faktör olduğu binalar dâhilin yakışır hale getirir.

Böylelikle imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Bütün aşamaların haklı bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet ifade allıkınması sağlamlanır.

Yangın kapıları kullanma kayranına bakarak, rengine nazaran ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Binaların yangından korunması ile ilgili ele allıkınan kanuncu prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği bile yan hileır.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz peklik derecelerine demetlı olarak bileğnöbetmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu Yangın Kapısı Fiyatları sargılamda bileğmedarımaişetmektedir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz yüksek evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Report this wiki page